V obchodnom dome zadržali podozrivé bankovky, jazdili pod vplyvom alkoholu

06.09.2006 Celý región

Vranovský policajný vyšetrovateľ začal včera trestné stíhanie v dvoch prípadoch pre zločin falšovania, pozmeňovania a neoprávnenej výroby peňazí a cenných pa...
Vranovský policajný vyšetrovateľ začal včera trestné stíhanie v dvoch prípadoch pre zločin falšovania, pozmeňovania a neoprávnenej výroby peňazí a cenných papierov.

V jednom z obchodných domov vo Vranove n/Topľou boli vo štvrtok 31.8.2006 zaistené dve 20. - Sk bankovky, ktoré vykazovali znaky falzifikátu. Prvú z bankoviek predložil 37 ročný Vranovčan, ktorý polícii uviedol, že ju obdržala jeho manželka v jednom z vranovských papiernictiev. Druhú bankovku predložil 35 ročný muž z Nižného Hrabovca, okr. Vranov n/Topľou. Polícii uviedol, že ju obdržal pri platení za tovar v Humennom alebo Strážskom.

Jazdili pod vplyvom alkoholu
Bardejovskí dopravní policajti vyšetrujú včerajšiu dopravnú nehodu, ktorá sa stala medzi obcami Raslavice a Jánovce, okr. Bardejov. V čase o 23:30 h viedol v smere od Raslavíc do Bardejova 30 ročný Prešovčan osobné auto Opel Kadet. Počas jazdy sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a zišiel mimo cestu vpravo, kde narazil do stromu. Pri nehode neutrpel žiadne zranenie, dychovou skúškou mu však bolo zistené požitie alkoholických nápojov. Nameraná hodnota bola 0,57 mg/l etanolu na liter vydychovaného vzduchu.

Aj svidnícki dopravní policajti vyšetrujú dopravnú nehodu, pri ktorej bolo u vodiča zistené požitie alkoholických nápojov.
Včera o 20:30 v obci Staškovce, okr. Stropkov 45 ročný Popradčan narazil s vozidlom VAZ 21011 do ľavých predných dverí pri ceste odstaveného osobného auta VW Golf. Po náraze nezastavil a pokračoval ďalej v jazde. Neskôr bol policajnou hliadkou zo Stropkova vypátraný v obci Vladiča, okr. Stropkov. Pri dychovej skúške na alkohol bolo vodičovi VAZu namerané 1,25 mg/l etanolu na liter vydychovaného vzduchu. Hmotná škoda na vozidlách bola vyčíslená na 300. - Sk.
 

Vyberte región

mark